10 februari 2010


Mijn hart klopt voor mij!


Tijdens mijn sessie bij Petra een week geleden, vroeg ze mij: ‘Hou je van jezelf?” Ik wist dat je eerst van jezelf moet houden, voordat je echt liefde kunt delen. Belangrijk is het zeker! Maar voelde ik het ook zo? Ik wist het niet. Ik was het contact met mijn gevoel goed kwijt geweest.  Voor een hele tijd. Ik was altijd druk en nu zoooo moe en vaak emotioneel.
Vandaag leerde ik met Petra te ervaren dat mijn hart voelde als een verkrampte ijzige donkere kamer, waarin het kil vertoeven was. Mijn hart was altijd maar aan het werk geweest met liefde geven. Maar het klopte niet voor mijzelf!
Tijdens de behandeling ervoer ik ontlading, energie en warmte. Samen maakten we in die donkere kamer een nieuw thuis met prachtige lichtdoorlatende ramen. En deuren om weer liefde te kunnen ontvangen. Het voelt er weer licht, warm, geborgen en vrij. Ik voelde letterlijk mijn hart kloppen. Mijn hart klopt voor mij!
Net na de sessie stap ik naast de tafel, waar het allemaal gebeurde. Nog een beetje wankel en verward. Mijn lichaam voelt nu nieuw, anders, op zoek naar een balans. Voor de spiegel wrijf ik nog eens langs mijn nog natte ogen. En plots word ik overweldigd door mijn eigen blik: Ik kijk recht in mijn ziel!
Petra bedankt,


Petra v. L.

 

Terug naar anderen over Ki San en de therapie van Petra Swinkels-Otten

 

Naar Ki San home