´╗┐

www.dezweefmolen.nl van Susan Smit schrijfster en columniste in de happinez:


Reiki als grondslag


Geplaatst door: Anja van Lierop

Twee jaar geleden had ik enorme klachten aan mijn ademhalingsstelsel. De reguliere geneeskunde kwam niet verder dan 'we zien zelden gezondere mensen dan jij'. Door verschillende mensen werd ik geadviseerd Reiki-therapie te gaan doen.
De eerste keren ging ik vooral voor het resultaat: na een behandeling waren het hoesten en de benauwdheid een paar dagen over/veel minder.
 
Na een paar maanden heb ik Reiki I gevolgd. 'Mijn' Reiki-master werkt volgens het Usui-systeem. Ze combineert het met psycho-energetische therapie, en heeft  Avatartrainingen gevolgd. Ook ik kreeg mijn diploma's (inmiddels is Reiki III achter de rug) zeker niet zomaar mee. Ik twijfel nog over het behalen van IIIB, omdat ik dan een half jaar stage moet gaan lopen bij haar (de tijd!). En dat voelt wel zo prettig, omdat je op die manier al ervaring hebt voordat je zelf aan de slag gaat. Dan hoeft er niemand proefkonijn te zijn.
 
EN: ze vindt het nonsens om meer geld te rekenen bij een hogere graad! De Reiki-alliantie gaat uit van een beloning gekoppeld aan de hoeveelheid energie die je door kunt geven na de initiatie. Bij haar betaal je alleen voor haar tijd, en dat komt bij elke cursus ongeveer op hetzelfde neer. Zelfs een terugkom-avond zit bij de prijs inbegrepen. Op verzoek kun je alleen of met meerdere mensen tegelijk bij haar terecht, maar 3 tot 4 personen tegelijk is het maximum.
 
'Elke gek op elke straathoek kan Reiki doen' hoorde ik iemand zeggen. Dat is helaas waar, dus je zult zorgvuldig moeten zoeken naar de juiste Master. Bij Petra Swinkels-Otten worden er verschillende therapie├źn gecombineerd, zoals beschreven staat op haar website.
 
Mijn klachten zijn dankzij Petra geheel verleden tijd...
 
Een aanrader, als je je gekoesterd wilt voelen door de warme aandacht van haar integere persoon in combinatie met de liefde van de Universele Energie (en Engelen en Opgestegen Meesters)!
 
Naam bedrijf: Ki San
Adres: Valkhof 7
Postcode: 5081 WK
Plaats:  Hilvarenbeek
Tel.: 013-5052382
Website: http://www.kisan.nl

 

Terug naar anderen over Ki San en de therapie van Petra Swinkels-Otten

 

Naar Ki San home