Lieve Petra,


Je had het ooit over alleen maar pleisters plakken. Het leven is er soms pijnlijker door geworden - ik houd mij niet meer schuil - en soms mooier. In elk geval leef ik meer, bewuster. Afgelopen periode een probleem gehad met mijn …. Wat ik vroeger niet allemaal geslikt zou hebben om hem niet te verliezen... Vooral bij familie merk ik hoe moeilijk het is hun dingen niet als de mijne te zien, mezelf te blijven. Cool.
Het is gelukt.
"Toe nou toch eens een keer", zei je al weer tijden geleden tegen me. Het lijkt ervan te zijn gekomen. Toekomstplannen, na jaren van depressie omdat het niet meer lukte met mijn werk. Een liedje zingt in mijn hoofd en zing ik soms hardop mee.
Wat je voor mij betekend hebt? Eerst de pleisters, toen reiki, daarna de zijnscursus bij jou. En vooral: met jouw liefdevolle aandacht. Dat heeft het allermeest voor mij betekend. Ook je durven laten zien dat je niet onbewogen in het leven staat, moeilijke momenten hebt. Maar toch je grote inzet en je passie om andere mensen te helpen. Dat komt over.

 

Ingrid.

 

Naar anderen over Kisan en Petra Swinkels-Otten

 

Naar Ki San home