Wichelroede, pendel en biotensor


De basis van mijn werkwijze is het idee dat alles bestaat uit energie: jij, ik, de wereld, spullen alles. Wij zijn hele gevoelige energetische wezens maar zijn het vermogen dikwijls verloren om ons bewust te zijn van de verschillende energieën.

 

Pendel, wichelroede en biotensor zijn werktuigen om energieĂ«n tot uitdrukking te brengen. Zo zijn ze een medium tussen de tester en de energie van dat wat je wilt weten. Alles is energie dus alles is te testen/vragen. De antwoorden zijn net zo betrouwbaar als het vermogen van de tester om een zuiver doorgeefkanaal te zijn. Met “zuiver”  wordt hier bedoeld dat de tester geen angst of verwachtingen meebrengt, zichzelf dus helemaal neutraal kan maken naar de antwoorden toe.


Je kunt vragen stellen over energieniveau, behandelwijze, het effect van voeding, geuren, kleuren, mensen en activiteiten,straling in huis en nog veel meer.


Je kunt de basis leren in een 1-daagse workshop Biotensor, pendelen en wichelroede lopen. 95% van de mensen kan daarna met de biotensor en de pendel werken. Met de wichelroede ongeveer 70%. Dat is de basis waarop je zelf verder kunt. Je vaardigheid in vraagstelling en “leegmaken” zal groeien hoe meer je ermee werkt.

Ik werk met de pendel en de wichelroede vanaf 1985. Met de biotensor vanaf 1998. Ik geef al workshops over het werken met de biotensor, pendel en wichelroede vanaf 2000.

Bij de workshop krijg je een uitgebreide reader van 20 A4 pagina's, een geplastificeerde pendelkaart die je voor veel testen kunt gebruiken en als je dat wilt een biotensor.

Deze workshop zal vooral interessant zijn voor therapeuten maar ook voor mensen die het prettig vinden een middel in handen te hebben waarmee ze voor zichzelf of anderen allerlei onderwerpen uit kunnen testen. Je leert vooral met pendel en biotensor te werken. Voor de wichelroede wordt de basis gelegd.


Op het eind van de workshop weet je:
• hoe je jezelf in die energetische staat kunt brengen die nodig is om zuiver te testen,
• ken je de juiste vraagstelling,
• heb je zoveel geoefend dat je voeding, remedies, kleuren, stenen en nog meer kunt 

  testen.
• Maar ook vormen van therapieĂ«n, duur, intensiteit.
• Je kunt dan ook chakra’s zuiveren en opladen en blokkades opheffen met de

   biotensor.

Als je zelf met bepaalde middelen werkt breng ze dan mee dan leer je meteen met je eigen materialen werken, bovendien geeft het extra oefenmogelijkheid voor de andere cursisten.

 

Naar straling in huis.

Terug naar voorspellingstechnieken

 

Terug naar cursussen.