Nieuws van Kisan

 

19 11 2012

Nieuwsbrief November

 

Iedereen druk bezig met voorbereidingen van Sint en Kerst. Plannen, voorbereiden en organiseren. Toch fijn om dan even een rustpuntje voor jeze

lf te creeeren.

 

Meditatie

 

29 oktober is de Ki San meditatie blok 1mindfulnes gestart.10 december start blok 2 je kunt  hierzonder ervaring weer instromen.

Het is een mooie groep mensen. Nog een inhaalles volgende week en we sluiten het blok mindfulnes. Het nieuwe blok van 5 lessen gaat uit van visualisaties vanuit de gedachte van de psycho-synthese: een innerlijke reis die rust en helderheid geeft.

 

Meditatie traint aandacht. De buitenwereld vraagt zoveel aandacht dat de binnenwereld dikwijls overstemd wordt. Evenwicht in aandacht naar binnen brengen en aandacht naar buiten brengen geeft energie, innerlijke rust en emotionele balans.

 

Meditatie bij Kisan( lees hier meer) wordt aangepast op wat jij nu nodig hebt. Mijn lesstijl is door veel meditatiestromingen beïnvloed en is individueel gericht. Hoofddoel is ruimte scheppen voor wat er in jou leeft en het trainen van je aandacht.Gedachten zijn van jou. Jij bent niet van je gedachten.

 

Maandag  van 18.45 - 19.45 zodat je nog een energieke avond over hebt. Matjes en dekentjes zijn aanwezig. De deur is open om 18.15 voor een lekker kopje thee en even relaxen.

 

Thema Clusters van 5x 1uur  5 opeenvolgende weken.

 

Cluster 1, mindfulness sluit 26 november voor het tweede cluster (innerlijke reis) kun je nu al aanmelden.
Bel 06 51576724 of mail petra@kisan.nl voor alle info.

 

Avatar

 

De Avatartraining deel 1: resurfacing was geweldig! Het blijft een bijzondere belevenis om te zien hoeveel ontdekkingen mensen kunnen hebben en hoeveel sprongen in ontwikkeling je kunt maken in zo'n korte tijd. Wil je reacties van mensen over de cursus lezen? Klik hier!

Wil je meer informatie bel mij dan op 06-51576724 of kijk op www.avatar.nl

 

Radioprogramma Beeks Geluk.

 

In november is er geen Beeks Geluk maar de bingo!

 2 december deel 2 over de gilden in de gemeente Hilvarenbeek.

 

Iedere zondagmiddag van 18.00 - 20.00 ben ik te beluisteren in mijn radioprogramma Beeks Geluk op 96.0 FM of via de streaming op de site www.vlohradio.nl. Daar kun je ook in je eigen tijd luisteren via uitzending gemist. Het is een human interest programma met als omschrijving:

Petra Swinkels-Otten gaat op zoek naar wat mensen beweegt, naar de passie die mensen drijft  en hun leven bezieling geeft.
We gaan op zoek naar levensdoelen en naar verbondenheid met jezelf en anderen.

De onderwerpen die geweest zijn staan hier. Interesse in beluisteren? Mail de vraag en ik stuur je het programma of ik zorg dat het snel in de herhaling komt.

 

Deze website

is volop in opbouw. Ik moet nog leren hoe ik foto's moet bewerken, dan komen er wat meer plaatjes in, dat geeft wat visuele info en oogt wat gezelliger.

 

Er zitten heel veel linken in, zo hoef je niet zoveel te zoeken. Als ik iets in of buiten de website vermeld is het meestal meteen een link.

 

In 1998 had ik mijn eerste prachtige website gebouwd door Arjan van Geel, in 2006 mijn tweede die was ook geweldig mooi gebouwd door Marcel van der Linden. Deze is wat strakker maar kan ik zelf bijhouden omdat Yoran van Oirschot er een beheerprogramma achter geschreven heeft, wat het mogelijk maakt wat directer via de website met jullie te communiceren.

 

Nog niet alle activiteiten zijn ingevuld. Dat komt nog.

 

Suggesties graag in het gastenboek of via e-mail.

 

Veel plezier met het lees en Doen gedeelte!