Ik/Jij

 

Is het gedeelte waarin je kunt vinden wat ik voor jou kan betekenen. Het is het individuele gedeelte van Ki San; van mij voor jou.

De mogelijkheden staan in het menu. Je kunt ook bij de dikgedrukte items doorklikken:
 

De grootste kracht van Ki San is de psycho-energetische begeleiding met een heel hoog percentage aan diepgaande verbetering van klachten, aan werkelijke verbetering van kwaliteit van leven. Lees hier.


Ontspanning is een wezenlijk onderdeel van de individuele begeleiding maar je kunt natuurlijk ook alleen voor een energetiserende ontspanningssessie komen.Individueel of in een groep. Even rust in lijf en hoofd.

 

Ben je benieuwd welke krachten nu in jouw leven aan het werk zijn? Zou je wat hulp willen bij het nemen van beslissingen? Denk dan eens aan een tarot reading of leg je vragen voor aan de i-tjing.

 

Wil je Bachbloesems om je energetisch te ondersteunen? Ik kijk welke remedies bij je passen en die je in deze periode van je leven kunnen ondersteunen. Ik check mijn keuze met de biotensor.

 

Wil je getest worden? Voeding, kleuren, geuren, remedies, therapievormen? Dat kan met de biotensor of met spiertesten.

 

Wil je kennismaken? Kijken of ik je zie of ik je echt kan zien, wie je werkelijk bent en of je het gevoel hebt dat ik iets voor jou kan betekenen?
Dat kan vrijblijvend en kosteloos.

 

Naar sessie mogelijkheden.

 

Naar de homepage van Ki San, psycho-energetische coaching.