Mijn visie op voorspellingstechnieken

 

Leven is een avontuur dat weinig zekerheden kent. Hoe harder we ons vastklampen aan wat zeker lijkt, des te meer we zien dat onveranderbaarheid een illusie is. Zo oud als de mensheid is, zo lang zoeken we al naar wetmatigheid in de verandering zodat we vanuit verleden en heden onze toekomst kunnen voorzien. Om zo de valkuilen en gouden momenten van te voren aan kunnen wijzen en er ons voordeel mee te doen.

 

We kennen de astrologie en numerologie. We kennen orakels. De oude Grieken kenden het orakel van Delphi, de Chinezen hebben al 4000 jaar hun I Tjing. Het dichtst bij huis vinden we de runen die een Keltische oorsprong hebben. De Tarot gaat volgens de overlevering zelfs terug tot het Atlantistijdperk. Zelf gebruik ik de Rider-Waite tarot maar dan in de door Noud van de eerenbeemt, mijn leermeester, aangepaste vorm. Er zijn ook nog andere manieren om het diepe weten in onszelf zichtbaar te maken door pendelen, het gebruik van de biotensor of kinesiologisch testen.


Sinds het begin van de jaren tachtig bestudeer ik de verschillende voorspellingstechnieken. In de loop van die jaren heb ik de kracht van de verschillende technieken mogen ervaren. De kracht die mij een vraag of probleem vanuit nieuwe, onverwachte kanten liet bekijken. De kracht die ik kreeg door de wijsheid van de antwoorden.


Klik hier voor cursusinformatie.

Klik hier voor een reading.

Klik hier voor cursusinformatie over de wichelroede, pendel en biotensor.

Klik hier voor het laten testen van je huis.

Klik hier voor het laten testen van jezelf.


Naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Naar sessiemogelijkheden.

 

Terug naar cursussen.

Terug naar Ki San home.