Voorspellingstechnieken

 

Leven is een avontuur dat weinig zekerheden kent. Hoe harder we ons vastklampen aan wat zeker lijkt, des te meer we zien dat onveranderbaarheid een illusie is. 
Zo oud als de mensheid is, zo lang zoeken we al naar wetmatigheid in de verandering zodat we vanuit verleden en heden onze toekomst kunnen voorzien. Om zo de valkuilen en gouden momenten van te voren aan kunnen wijzen en er ons voordeel mee te doen.


Op verzoek geef ik een workshop van een dag waarin je een kleine basis aangeboden krijgt vanwaaruit je met deze technieken kunt werken zodat je vandaaruit kunt kijken of en welke van deze technieken bij je past.


Voor Pendelen, wichelroede en de biotensor klik hier.

 

I-tjing
De basis van de I-tjing draait om de gedachte dat het leven voortdurend in verandering is. In de cursus/workshop leer je het principe van yin en yang en hoe je de I-tjing voor jou kunt laten werken. Je leert hoe hij je inzichten kan geven in problemen of vragen waar je mee zit. Zo wordt de I-tjing een goede, zeer wijze vriend. Je kunt dit boek gebruiken als wijsheidsboek, voor de prachtige teksten of als orakelboek.
Een naslagwerk met alle achtergrondinformatie krijg je mee naar huis.

 

Tarot
De tarot bestaat uit 21 kaarten van de grote arcana en 56 kaarten van de kleine arcana. De grote arcana verbeeldt alle grote levensgebieden. Je kunt deze kaarten als ontwikkelingsweg gebruiken of als inzichtbrenger naar verleden, heden en toekomst. In de cursus/workshop leer je de betekenis van de verschillende kaarten en hun werking op elkaar in de verschillende leggingen.

 

Runen
De runen zijn eigenlijk het oud Keltisch, magisch alfabet waarin ieder teken zijn eigen betekenis heeft. Je werpt de runen en afhankelijk van hun ligging ten opzichte van elkaar krijgen ze hun betekenis en jij je verhaal. In de cursus/workshop leer je de betekenis van de diverse runen, maken we onze eigen runenspel en leer je de diverse manieren van leggen en interpreteren.
 
Kinesiologie
Deze cursus/workshop leert je hoe je kinesiologisch kunt testen vanuit een kleine touch for health basis. Deze workshop is bedoeld voor huis, tuin en keukengebruik. Inclusief naslagwerk.

Zoek je antwoorden met je hart,

geef ze een plaats met je verstand

 en voer ze uit met beiden.

Terug naar cursussen.