Mijn gevoel meer in relatie met mijn verstand.

 

Ik ben via vriendinnen bij Petra terecht gekomen die evenals ik veel waarde hechten aan Petra's therapie.
 
De kracht van Petra was voor mij de combinatie tussen energiewerk en gewoon praten. M.a.w, lichaam en geest, is een geheel. Neem van mij aan, ik ben de nuchterste persoon op aarde en geloofde hier niet in, sterker nog, nog steeds niet, maar als je bij Petra een energetische behandeling ondergaat, ik kan het niet uitleggen, maar dit gaf mij rust.

Petra weet je een thuis gevoel te geven, een soort moeder waar je alles tegen durft te zeggen. Iemand die het ook prettig vindt om, naast jou, andere mensen uit je omgeving te spreken zodat ze jou als persoon het beste leert kennen.
Zodat ze weet 'hoe denken anderen over haar', 'wat vindt ze van zichzelf', 'wat zegt haar gevoel, wat voelt ze', 'wat zegt haar verstand, wat denkt ze'.
 
Door deze combinatie op te zoeken staat mijn gevoel meer in relatie met mijn verstand en andersom. En weet ik hier zelf ook mee om te gaan!
Petra is een aanrader voor iedereen die de behoefte heeft om te praten, te dansen, plezier te maken, te huilen, te voelen, enzovoorts.
 
Carolien

 

Naar anderen over Kisan en Petra Swinkels-Otten

 

Naar Ki San home