Wil je reiki leren geven?


In een reiki 1 cursus leer je energie met je handen door te geven aan mensen, dieren of dingen. Dit kan op of boven het lichaam. Je kunt de energie aan jezelf geven of aan anderen. Je kunt het in één (1 of 2 mensen)of twee dagen (groep) leren. Je kunt dan volwaardig reiki doorgeven! Bij Ki San leer je ook je energieveld te beschermen en er wordt een basis gelegd om energievelden en stromen te voelen en te reguleren. Je krijgt een certificaat en het door mij geschreven boek van 80 pagina’s. Iedereen kan dit leren van 4(mijn dochter!) tot 100 van ziek tot gezond, van welk geloof dan ook.
Mijn dochter van 16 die al 12 jaar reiki heeft assisteert bij kindercursussen.


Reiki 2 zorgt ervoor dat de hoeveelheid energie die je door kunt geven verviervoudigd. Je krijgt symbolen waarmee je de energie meer kunt richten. Je leert dan ook hoe je reiki op afstand kunt geven, wat hele nieuwe mogelijkheden biedt. Je kunt daarmee andere mensen op afstand behandelen maar je kunt ook energie sturen naar onopgeloste zaken uit je verleden die je nu nog hinderen of naar gebeurtenissen in de toekomst die wel een zetje kunnen gebruiken. (wat dacht je van solliciteren!) Ook kun je heel gericht naar alle plaatsen in je lichaam energie sturen. In het door mij geschreven boek van 51 pagina’s kun je alles nalezen.


Reiki 3a opent je totaal voor de reiki energie. Je leert het mastersymbool om mee te werken en wordt nog gevoeliger voor energiestromen.
Reiki 3b is de weg naar het masterschap: dat is een traject van persoonlijke groei en inlevingsvermogen. Je leert om de energiekanalen bij je cursisten te openen en de processen die dat teweeg brengt te begeleiden. Ik leid alleen maar mensen op die een positief kritsche houding naar zichzelf hebben en een verlangen naar persoonlijke groei. Mensen die groeiprocessen bij anderen kunnen herkennen en begeleiden.


Bij iedere cursus krijg je een certificaat, het door mij geschreven boek, een heerlijke lunch en als je wilt een terugkomavond, middag of ochtend van 2 uur.
Ik ben flexibel met tijd en mogelijkheden.


Klik hier voor persoonlijke vragen of om je aan te melden. Of bel 0651576724.


Wil je een reiki-behandeling?


Wil je weten wat reiki is?

 

Terug naar de homepage van Reiki.